Book of Dead

I populære Book of Dead kommer Rich Wilde ansikt til ansikt med Anubis og andre skapninger fra det gamle Egypt. Spilleautomaten skjøt til værs etter lansering, og har blitt mange nordmenns nye favoritt. Bli med eventyreren på jakt etter gamle skatter og gevinster i denne spennende spilleautomaten fra Play’n Go.

Book of Dead Slot

Kort om Book of Dead 

Book of Dead er en videoautomat som består av fem hjul og opptil ti gevinstlinjer. Du kan satse mellom 1 og 500 kr per spinn. Det gjør den til en spilleautomat som passer for de aller fleste, uansett budsjett. 

Funksjoner i Book of Dead

Book of Dead har noen spennende funksjoner du kan glede deg over. Både joker, scatter, gratisspinn og utvidende symboler finnes i spilleautomaten. I tillegg har utvikleren lagt inn en gamble-funksjon.

Jokersymbol

I Book of Dead har boken en sentral rolle, og flere forskjellige funksjoner baserer seg på den. Den fungerer blant annet som et jokersymbol. Det betyr at den kan erstatte andre symboler på hjulene for å fullføre vinnende kombinasjoner. 

Boka er samtidig en scatter, og kan gi utbetalinger uansett hvor på hjulene de ender opp. Uavhengig av de andre symbolene betaler boka:

AntallGevinst
X5200
X420
X32

Gevinsten blir ganget med innsatsen din og legges til potten du får fra gevinstlinjene.

Gratisspinn

Tre eller flere bøker vil utløse 10 gratisspinn i spilleautomaten, med en potensiell gevinst på 250 000 mynter. 

Utvidende symboler

For å hjelpe deg med å vinne mer, blir et tilfeldig symbol valgt som et utvidende symbol. Dette symbolet kan utvide seg til å dekke alle posisjonene på hjulet etter at gevinstene for vanlige kombinasjoner er sjekket. Utvidende symboler trenger ikke å være ved siden av hverandre for å gi en gevinst.

Gamble-runde

Spilleautomaten har en valgfri gamble-runde, som gir deg muligheten til å multiplisere gevinsten fra hver enkelt spinn. Funksjonen kan benyttes opptil fem ganger på rad. Med andre ord kan du potensielt femdoble gevinsten din.

Symboler og gevinster

Ved siden av de spesielle symbolene i Book of Dead finner du selvfølgelig vanlige symboler. Symbolene er som følger: 

Bildesymboler

De unike symbolene i spilleautomaten består av Rich Wild selv, en farao, den egyptiske guden Anubis og en blå ørn. De gir følgende utbetaling basert på hvor mange symboler du får på en gevinstlinje. 

SymbolX5X4X3X2
Rich Wilde5000100010010
Farao2000400405
Anubis750100305
Ørnen750100305
Boka200202

Kortsymboler

I Book of Dead gir de ulike kortsymbolene følgende utbetaling:

SymbolX5X4X3
A150405
K150405
Q100255
J100255
10100255

Kjapp fakta om Book of Dead

Visste du dette om Book of Dead? 

  • Den teoretiske tilbakebetalingsprosenten (RTP) er på 96,21 %.
  • Du kan vinne opptil 250 000 mynter på ett spinn, og den høyeste oppnåelige gevinsten på ett spinn ved maks innsats er 2,5 millioner kroner.
  • Book of Dead var en av de mest populære spilleautomatene for norske spillere i flere år etter lanseringen, med kun klassikere som Starburst og Gonzo’s Quest som reelle utfordrere i popularitet.

Er du klar til å bli med Rich Wilde på et skikkelig eventyr? Spinn hjulene og utforsk det gamle Egypt her hos Folkeautomaten.com.

Comeon Content Group
comeoncontentgroup

Comeon Content Group

Målet med Comeon Content Group er å lage spillmarkedets beste casinoguider. Med mange års erfaring innen igaming, har jeg lyktes i å bygge et team som jobber sammen for å gjøre dette mulig.