Dead or Alive

Dead or Alive er en actionfylt spilleautomat fra den ville vesten, der du kan jakte store gevinster. Spilleautomaten er levert av NetEnt og har lenge vært en av de mer populære automatene for norske spillere. Med høy volatilitet, gratisspinn, festede jokersymboler kan du ikke gå feil hvis du velger å prøve deg på denne.

dead or alive

Kort om Dead or Alive 

Med fem hjul og ni gevinstlinjer ser Dead or Alive ut som mange andre videoautomater i begynnelsen. Den skiller seg ut ved å ha høy volatilitet (les mer om volatilitet i vår guide om spilleautomater), med store potensielle utbetalinger. Spilleautomaten ble lansert tilbake i 2009, og ble så populær at leverandøren NetEnt bestemte seg for å lage en oppfølger i Dead or Alive 2. Siden har etterfølgeren vært den mest populære av de to, men det er fortsatt mange som sverger til den originale automaten.

Funksjoner i Dead or Alive

Dead or Alive kommer med flere funksjoner som du kan glede deg over. Scatter-symbolene aktiverer gratisspinn-økter, både jokersymboler og festede jokersymboler øker gevinstene dine ved å fullføre vinnende kombinasjoner og kan i tillegg reaktivere gratisspinn

Gratisspinn

Når tre eller flere scattersymboler dukker opp på hjulene blir du tildelt 12 gratisspinn. Scattersymbolet er symbolet med de to revolverne. Gevinster under gratisspinn har i tillegg en multiplikator på 2x, slik at du dobler gevinstene dine. Du kan reaktivere nye spinn én gang per gratisspinn-økt. Scatter gir samtidig en utbetaling basert på hvor mange symboler du får. De trenger ikke å ligge på aktiv gevinstlinje, men kan ligge spredt utover hjulene.

AntallGevinst
X52500
X425
X34
X22

Jokersymbol

Jokersymbolet i Dead or Alive er ‘Wanted Dead or Alive’-plakaten, og erstatter alle andre symboler for å fullføre vinnende kombinasjoner, med unntak av scatter.

Festede jokersymboler

Festede jokersymboler kan bli aktivert i gratisspinn-økten. De erstatter alle andre symboler bortsett fra scattersymboler for å fullføre vinnende kombinasjoner. Hvis en eller flere dukker opp på hjulene under gratisspinn vil du få aktivert 5 ekstra spinn. Når gratisspinn-økten er ferdig, blir ikke de festede jokersymbolene med tilbake til hovedspillet.

Symboler og gevinster

Ved siden av de spesielle funksjonene på Dead or Alive består de resterende symbolene av unike bildesymboler og kortsymboler i western-stil.

Bildesymboler

For å få et ekte western-tema serverer NetEnt flere unike bildesymboler. Sheriff-stjerna er den du helst vil ha av de vanlige symbolene, da den betaler opptil 1000 mynter for fem symboler på en aktiv gevinstlinje. Du finner også revolvere og cowboy-hatter slik at du kommer i ordentlig western-stemning.

SymbolX5X4X3
Sheriff-stjernen100012520
Revolveren75010020
Hatten4007515
Skoene3006012
Glassene2005010

Kortsymboler

De forskjellige kortsymbolene i Dead or Alive gir følgende gevinst:

SymbolX5X4X3
A1002010
K75155
Q50124
J40102
1025102

For å regne ut de potensielle gevinstene må du gange ditt eget innsatsnivå med tallene i tabellen.

Kjapp fakta om Dead or Alive

Visste du dette om Dead or Alive? 

  • Den teoretiske tilbakebetalingsprosenten (RTP) er 96,82 %.
  • Du kan vinne opptil 54 000 ganger innsatsnivået ditt.

Dead or Alive og Dead or Alive 2 har slått godt an blant spillere og har til tider konkurrent med klassikere som Jackpot 6000, Twin Spin og Gonzo’s Quest når det kommer til popularitet.

Comeon Content Group
comeoncontentgroup

Comeon Content Group

Målet med Comeon Content Group er å lage spillmarkedets beste casinoguider. Med mange års erfaring innen igaming, har jeg lyktes i å bygge et team som jobber sammen for å gjøre dette mulig.