Mega Fortune Dreams

Etter den enorme suksessen til Mega Fortune, var det nødt til å komme en etterfølger. Bare fem år etter den originale lanseringen av automaten, ble Mega Fortune Dreams lansert. Spilleautomaten tilbyr deg den samme kolossale jackpoten, men med nytt design og høyere volatilitet. 

mega fortune dreams

Kort om Mega Fortune Dreams 

Mega Fortune Dreams er en glamorøs spilleautomat, med luksuriøse symboler, og millioner av kroner i potensielle gevinster. Automaten er utviklet av det svenske selskapet NetEnt, som også står bak andre klassikere som Gonzo’s Quest og Starburst.

Til forskjell fra den originale automaten, har Mega Fortune Dreams medium volatilitet. Det gir deg muligheten til å vinne større summer når du spiller. Hvis du ser bortifra jackpotene selvfølgelig. 

Funksjoner i Mega Fortune Dreams

Mega Fortune Dreams er en jackpot-automat med fem hjul, tre rader og 20 gevinstlinjer. Du kan glede deg over jokersymboler og gratisspinn ved siden av bonusrunden når du spiller. Ved siden av å ha det gøy, er målet å vinne den største jackpoten. For å gjøre det må du komme deg inn i bonusrunden, og snurre lykkehjulene. Les mer om hvordan du kan vinne jackpoten nedenfor.

Jokersymbol

Jokersymbolet i Mega Fortune Dreams er de to palmene med ‘wild’ skrevet på. Jokersymbolene kan dukke opp på hjulene når som helst i spillet. Både i hovedspillet og når du har vunnet gratisspinn. Jokersymbolet erstatter alle vanlige symboler for å danne vinnende kombinasjoner. Scatter- og bonussymboler erstattes ikke av jokeren. Hvis tre eller flere jokere dukker opp på skjermen samtidig vil du få én gratisspinn. Du vil samtidig motta en gevinst i henhold til utbetalingstabellen nedenfor.

AntallGevinst
X55000
X4500
X350

Scatter

Scattersymbolene i Mega Fortune Dreams er diamanten, og gir deg muligheten til å vinne mellom 10 og 20 gratisspinn. Disse gratisspinnene kommer godt med når du prøver å komme deg inn i bonusspillet for å treffe jackpoten. For hvert scattersymbol som dukker opp på hjulene under gratisspinn vil multiplikatoren øke, eller gi nye gratisspinn. Gratisspinn begynner med en multiplikator på x3.

  • 5 symboler gir 20 gratisspinn.
  • 4 symboler gir 15 gratisspinn.
  • 3 symboler gir 10 gratisspinn. 

Bonussymbol

Akkurat som i Mega Fortune, er det bonussymbolet du helst vil se at dukker opp på hjulene så ofte som mulig. Det er nemlig under bonusspillet at du har mulighet til å vinne den store jackpoten på flere millioner kroner. Det er denne jackpoten, som gjorde Mega Fortune så kjent, og så populær som den er i dag. 

Bonussymbolene dukker opp på hjulene 3, 4 og 5 på spilleautomaten. Tre eller flere slike symboler vil aktivere bonusrunden. Etter å ha fått symbolene opp på hjulene blir du tatt med inn til et lykkehjul. Totalt er du nødt til å spinne hjulet tre ganger for å vinne jackpoten. På det første hjulet kan du gå videre, eller vinne mellom 20 og 60 mynter. På det neste hjulet kan du vinne Rapid jackpoten, mellom 60 og 140 mynter, eller gå videre til neste. På det siste hjulet kan du vinne mellom 500 og 1500 mynter, Major jackpoten eller den gjeveste Mega Jackpoten.

Symboler og gevinster

Symbolene i Mega Fortune Dreams er i samme stil som forgjengeren. Denne gangen er de hakket mer detaljert, og luksuriøse. Både bildesymbolene og kortsymbolene er gjennomført, slik at du får en glamorøs følelse når du spinner hjulene.

Bildesymboler

SymbolX5X4X3
Diamanten200020040
Klokka100015030
Vesken60010020
Champagne3006015
Drinken2004010

Kortsymboler

SymbolX5X4X3
A150308
K100258
Q75205
J50155
1040155

Kjapp fakta om Mega Fortune Dreams

Visste du dette om Mega Fortune Dreams? 

  • Den teoretiske tilbakebetalingsprosenten (RTP) er 95,9 %.
  • For å vinne jackpoten må du få tre bonussymboler, for så å spinne et lykkehjul tre ganger og håpe det stopper på riktig sted.
  • Jackpoten har blitt vunnet en flere ganger på over 30 millioner kroner.
Comeon Content Group
comeoncontentgroup

Comeon Content Group

Målet med Comeon Content Group er å lage spillmarkedets beste casinoguider. Med mange års erfaring innen igaming, har jeg lyktes i å bygge et team som jobber sammen for å gjøre dette mulig.