Mega Fortune

Mega Fortune tok bransjen med storm da den først ble lansert i 2009. Spilleautomaten har siden den tid blitt legendarisk, mye på grunn av de kolossale jackpotene den har delt ut. Med flere millioner på spill, er det mye spenning i vente.

mega fortune

Kort om Mega Fortune 

Mega Fortune er en videoautomat med fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer. Den progressive jackpoten står i fokus, men automaten har likevel flere funksjoner. Volatiliteten er lav. Det betyr at du ofte kan vinne små gevinster, men sjeldent store, med unntak av jackpotene. Spillet er utviklet av leverandøren NetEnt.

Funksjoner i Mega Fortune

Selv om bonusrunden er viktigst i Mega Fortune, kommer spilleautomaten med flere funksjoner for at du skal få en enda bedre opplevelse. Ved siden av bonusrunden kan du få gratisspinn, jokersymboler og multiplikatorer for enda større gevinster. Bonusrunden byr på mer enn bare muligheten til å vinne jackpoten, og du kan komme ut av den med en fin gevinst, selv om du ikke vant den gjeveste premien. Spillet kan spilles på alle enheter.

Jokersymbol

Jokersymbolet er den rød og hvite yachten du ser cruise over bølgene. Det erstatter alle andre symboler for å fullføre vinnende kombinasjoner, bortsett fra bonus- og scattersymbolet. Samtidig utbetaler jokeren følgende gevinster hvis du får flere opp på hjulene:

AntallGevinst
X510 000
X41000
X3100
X210

Scatter

Scattersymbolet er bildet med to glass og en champagneflaske. Hvis du får tre eller flere vil det aktiveres gratisspinn. De trenger ikke å ligge sammen på en gevinstlinje. Når du får de opp på hjulene, klikker du på et scattersymbol for å se hvor mange gratisspinn du vant, og hvilken multiplikator du fikk. Gratisspinn har en multiplikator mellom 1 og 5. I gratisspinn-økten kan to eller flere scattersymboler aktivere flere gratisspinn. To eller flere symboler vil gi en gevinst tilsvarende tabellen nedenfor. 

AntallGevinst
X5100
X410
X33
X22

Bonussymbol

Bonussymbolet er det store lykkehjulet. Det er disse du helst ønsker å se at dukker opp på hjulene så ofte som mulig. Du er nødt til å ha tre på en gevinstlinje fra venstre til høyre for å aktivere bonusspillet. Bare ett bonusspill kan bli aktivert per spinn.

Bonusspill

Når du får nok bonussymboler på en gevinstlinje blir du tatt med inn i bonusspillet. Du starter på det første lykkehjulet. På både det første og andre lykkehjulet har du mulighet til å vinne penger eller komme deg videre til et nytt hjul. Hvis hjulet stopper på en gevinst, vil du få tildelt pengene og bonusrunden stopper. Men om du kommer helt til det tredje hjulet kan du potensielt stikke av med hele jackpoten. Hvis hjulet stopper på en av jackpotene vil du vinne tilsvarende sum jackpoten sto på i det du vant.  

Jackpoten

Jackpoten kan vokse til å bli mange millioner fordi en del av innsatsen til spillerne blir satt til jackpoten. Det fungerer som følger. Mega Fortune har tre jackpoter; Mega, Major og Rapid. For hver innsats vil:

  • 1 % av innsatsen gå til Rapid jackpoten (10 % av innsatsene vil gå til neste jackpot).
  • 1 % av innsatsen gå til Major jackpoten (10 % av innsatsene vil gå til neste jackpot).
  • 5,39 % av innsatsen gå til Mega jackpoten (8 % av innsatsene vil bli satt av til neste jackpot). 

Fordi en del av innsatsen blir satt av, vil jackpoten alltid starte på en relativt høy sum. Hvis Mega jackpoten blir vunnet på 100 millioner kroner, vil jackpoten starte på 8 millioner kroner osv.

Symboler og gevinster

Selv om du helst ønsker å komme til bonussrunden så ofte som mulig, er det greit at du får med deg noen andre gevinster også. Symbolene i Mega Fortune er forbundet med ren luksus. Det er passende, ettersom du kan vinne flere millioner kroner i bonusrunden.

Bildesymboler

SymbolX5X4X3X2
Limousinen1000200302
Pengene50010025
Klokka3005015
Cognac og sigar2004010

Standardsymboler

SymbolX5X4X3
A150305
K125205
Q100154
J75103

Kjapp fakta om Mega Fortune

Visste du dette om Mega Fortune? 

  • Den teoretiske tilbakebetalingsprosenten (RTP) er 96,00 %.
  • En mann fra Os ble den første nordmannen til å vinne Mega Fortune-jackpoten da han vant 92,4 millioner kroner.
  • Jackpoten har blitt vunnet flere ganger på over 100 millioner kroner.

Spilleautomaten ble så populær at den i 2014 fikk en oppfølger i Mega Fortune Dreams.

Comeon Content Group
comeoncontentgroup

Comeon Content Group

Målet med Comeon Content Group er å lage spillmarkedets beste casinoguider. Med mange års erfaring innen igaming, har jeg lyktes i å bygge et team som jobber sammen for å gjøre dette mulig.