Mega Moolah

Mega Moolah er et jackpotspill med hele fire progressive jackpoter, hvor du har muligheten til å vinne mange millioner av kroner. Er du klar til å kjempe deg gjennom savannen og snurre lykkehjulet?

mega moolah

Kort om Mega Moolah 

Mega Moolah ble lansert av Microgaming helt tilbake i 2006. Ingen kunne forestilt seg hvor populær denne automaten skulle vise seg å bli. Selv tiår senere er den et av de mest populære jackpotspillene på markedet. Spilleautomaten har fem hjul, tre rader og 25 gevinstlinjer. Volatiliteten er mellom lav og middels (les mer om volatilitet i vår guide om spilleautomater).

Funksjoner i Mega Moolah

Mega Moolah er en eldre spilleautomat, men har likevel flere funksjoner. Du får blant annet gratisspinn ved å få opp scattere, og jokersymboler hjelper deg med å få vinnende kombinasjoner. Bonusspillet er den viktigste delen av automaten, og det her du kan vinne den store jackpoten.

Scatter

Scattersymbolet er det mystiske lilla vesenet, og kan gi deg en fin gevinst hvis du får opp flere på hjulene samtidig. Tre eller flere slike symboler utløser også 15 gratisspinn. Under gratisspinn tredobles alle gevinster du får under spilløkten. Hvis du får opp scattere på hjulene under gratisspinn kan du aktivere ekstra spinn. 

AntallGevinst
X55000
X41000
X3150
X2100

*Med en innsats på 50 kr per spinn.

Jokersymbol

I Mega Moolah er jokersymbolet den gylne hannløven. Det erstatter alle andre symboler på hjulene bortsett fra scattere. Det gir samtidig en fin gevinst om du klarer å få flere opp på en gevinstlinje samtidig. Med 50 kr innsats per spinn gir fem løver en gevinst på 30 000 kr.

Jackpot

Mega Moolah har ingen bonussymboler lignende Mega Fortune, som tar deg inn til bonusspillet om du får tre eller flere av de opp på hjulene. I stedet blir minispillet aktivert tilfeldig. Hver gang du trykker spinn har du derfor sjansen til å komme inn for å spinne lykkehjulet, med unntak av gratisspinn. Bonusspillet kan nemlig ikke aktiveres under gratisspinn og å få mange scattere øker derfor ikke sjansen til å vinne jackpoten.

På lykkehjulet kan du vinne fire forskjellige jackpoter:

  • Megaprogressiv som starter på 1 million kroner.
  • Stor progressiv som starter på 10 000 kroner.
  • Mindre progressiv som starter på 100 kroner. 
  • Miniprogressiv som starter på 10 kr.

Ett av de 20 feltene på lykkehjulet er markert for den største jackpoten. Tre for stor progressiv, seks for mindre progressiv og ti for miniprogressiv. Selv om du kommer inn på lykkehjulet er det derfor ikke høy sannsynlighet for at du kommer til å vinne den største jackpoten. Men du er i det minste sikret en gevinst.

Jackpotene i Mega Moolah er progressive jackpoter. Det betyr at for hver gang en spiller spinner hjulene, vil en del av summen legges inn i jackpotene. Når mange spillere spinner hjulene vil jackpoten bygge seg opp på mange millioner kroner. Ved noen tilfeller har Mega Moolah-jackpoten blitt vunnet på mer enn 100 millioner kroner.

Symboler og gevinster

Symbolene i Mega Moolah består av en rekke forskjellige dyr fra den afrikanske savannen, sammen med fargerike kortsymboler. På automaten kan du se de potensielle gevinstene ut ifra innsatsnivået ditt. Utbetalingstabellen endrer seg når du justerer innsatsen din.

Bildesymboler

SymbolX5X4X3X2
Løven30 000300025030
Elefanten150050010012
Bøffelen1200300808
Sjiraffen100025060
Sebraen80020040
Antilopen50010020

*Med en innsats på 50 kr per spinn.

Kortsymboler

SymbolX5X4X3
A3008016
K2006012
Q150408
J120306
1080204

*Med en innsats på 50 kr per spinn.

Kjapp fakta om Mega Moolah

Visste du dette om Mega Moolah? 

  • Den teoretiske tilbakebetalingsprosenten (RTP) er 88 %. Fordi Mega Moolah er et jackpotspill, vil RTP være noe høyere. Jackpotene er nemlig ikke med i denne beregningen.
  • Mega Moolah er Microgamings flaggskip innen jackpotspill, og en direkte konkurrent med blant annet NetEnts Mega Fortune.
Comeon Content Group
comeoncontentgroup

Comeon Content Group

Målet med Comeon Content Group er å lage spillmarkedets beste casinoguider. Med mange års erfaring innen igaming, har jeg lyktes i å bygge et team som jobber sammen for å gjøre dette mulig.