Twin Spin

Hvis du liker både klassiske fruktmaskiner og nye videoautomater, passer Twin Spin midt i blinken for deg. Den kombinerer de nostalgiske symbolene, med nye funksjoner. Se frem til en rekke moro når du begynner å spinne hjulene på Twin Spin.

twin spin

Kort om Twin Spin 

Twin Spin ble lansert i 2013. Året etter NetEnt slo an med Starburst og Gonzo’s Quest. Selv om den ikke leverte varene i samme grad, ble den absolutt en populær spilleautomat, og har nå vært det i mange år.

Spilleautomaten har ingen gevinstlinjer, men i stedet har du 243 måter å vinne på. Volatiliteten til Twin Spin ligger mellom medium og høy (les mer om volatilitet i vår guide om spilleautomater). Tilbakebetalingsprosenten er 96,55 %.

Funksjoner i Twin Spin

Twin Spin kombinerer klassiske automater med nyere videoautomater. Selv om symbolene er klassiske, betyr ikke det at automaten ikke har noen spennende funksjoner. Twin Spin byr nemlig både på jokersymboler og tvillinghjul. Den er likevel ikke stappet med funksjoner, som enkelte nyere videoautomater. Du finner for eksempel hverken gratisspinn, scatter eller bonusspill på denne spilleautomaten. Den kan derimot skimte med 243 måter å vinne på. Med tre videoautomat-funksjoner og klassiske symboler, har NetEnt klart å kombinere de to verdenene på en god måte. Jokersymbolet og tvillinghjulet fungerer på følgende måte.

Jokersymbol

Jokersymbolet er det store wild-symbolet. Hvis du får et jokersymbol opp på hjulene vil det hjelpe til med å fullføre vinnende kombinasjoner, slik at du får enda høyere gevinster. I Twin Spin erstatter jokersymbolet alle andre symboler, fordi den ikke har scatter- eller bonussymboler.

Tvillinghjul

Hver gang du spinner hjulene i Twin Spin vil to tilfeldige hjul bli valgt til å være tvillinghjul. Disse hjulene vil spinne helt likt, med akkurat de samme symbolene. På hver spinn vil du derfor minimum få to like symboler. Da mangler bare det tredje, fjerde eller femte for en fin gevinst. Under spinn kan tvillinghjulene utvide seg til å dekke både tre, fire og fem hjul. Dette er definitivt funksjonen du venter på for å kunne vinne stort.

Symboler og gevinster

Symbolene i Twin Spin gir en gevinst når du får tre eller flere like symboler opp på en gevinstlinje. For å få en vinnende kombinasjon er du nødt til å få like symboler fra venstre mot høyre. En syver på første, tredje og fjerde hjul vil for eksempel ikke gi gevinst. Men en syver på første, andre og tredje vil det.

Bildesymboler

I Twin Spin har NetEnt forsøkt å kombinere klassiske fruktmaskiner med nyere teknologi innen spilleautomater. Symbolene var derfor nødt til å være av den klassiske sorten. Du får servert både diamanter, syvere, barer, bjeller og kirsebær for å bringe frem nostalgien så godt som mulig. Samtidig som den gir deg en moderne spilleautomat-opplevelse.

SymbolX5X4X3
Diamanten100025050
Syveren50015030
Bar40010015
Bjellen2507510
Kirsebær2507510

Kortsymboler

Ved siden av de mer unike bildesymbolene benytter Twin Spin seg også av noen kortsymboler. Symbolenes design tilsvarer temaet og passer dermed fint inn i spilleautomaten. Symbolene gir følgende utbetaling.

SymbolX5X4X3
A, K, Q40154
J, 10, 925103

Kjapp fakta om Twin Spin

Visste du dette om Twin Spin? 

  • Den teoretiske tilbakebetalingsprosenten (RTP) er 96,55 %.
  • Volatiliteten er mellom medium og høy.
  • Twin Spin har vært en av de mest populære spilleautomatene fra NetEnt i mange år.
Comeon Content Group
comeoncontentgroup

Comeon Content Group

Målet med Comeon Content Group er å lage spillmarkedets beste casinoguider. Med mange års erfaring innen igaming, har jeg lyktes i å bygge et team som jobber sammen for å gjøre dette mulig.