Ansvarsfullt spill

Vi er opptatt av at Folkeautomaten skal være et sted der folk trives og har det gøy. Folkeautomaten handler om pengespill, men for noen spillere kan det være vanskelig å si stopp og nei. Personalet hos oss er trent opp i å kunne hjelpe deg med å spille innenfor dine grenser på en ansvarsfull måte. Kontakt oss gjerne om du føler behov for å snakke med noen, det er bedre å ringe en gang for mye enn en gang for lite.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Vil du ta en pause?
Er du bekymret for barna dine?
Aldersgrense 18 år
Er du bekymret for noen som står deg nære?
Mail icon
Vi bryr oss
Hos oss kan du bestemme dine personlige innskuddsgrenser og budsjetter, samt velge å låse kontoen din i ulike tidsperioder. Vi bryr oss om deg.
Mail icon
Selvstendige organisasjoner
Det finnes mange organisasjoner som kan hjelpe mennesker med spillerrelaterte problemer. Disse organisasjonene er gratis å melde seg inn i og din informasjon med dem er anonym. Du kan godt kontakte oss på telefon, e-post eller i chatten så kan vi hjelpe deg finne en organisasjon i ditt nærområde. Få mer informasjon herr.
Mail icon
Låsing av konto

Om du vil ta en pause fra spilling kan du gjøre det ved å låse din konto på Folkeautomaten. Vi gir deg muligheten til å velge en av to tidsperioder: kort- og langvarig.

Responsible image

Spillebudsjett

For å administrere budsjettet effektivt, kan du sette ulike grenser for din netto innskudd. Du kan endre dine grenser umiddelbart første gang ved å skrive dem i kontobegrensninga delen. Imidlertid vil den andre og alle fremtidige endringer iverksettes umiddelbart hvis du ønsker å senke grensene dine, mens hvis du ønsker å øke disse grensene, må du vente en syv-dagers angrerettsperioden før du tar effekt, så vennligst tenk nøye igjennom før du endrer dine grenser. Les mer.

Ansvarsfullt spill

Ansvarsfullt spill er av høyeste prioritet her hos Folkeautomaten. Ansatte hos Folkeautomaten er trent til å hjelpe deg spille innenfor dine grenser og hjelpe deg til å spille ansvarsfullt.

www.folkeautomaten.com drives av Co-Gaming Limited, registrert i Malta, som tilhører den Europeiske Unionen. Maltesisk lov gjelder. Selskapets registreringsnummer er C47444, med en registrert kontoradresse på 3rd Floor, Spinola Park, Triq Mikiel Ang Borg, St. Julians, SPK1000, Malta. Co-Gaming Limited opererer under følgende lisenser utstedt av Malta Gaming Authority (MGA) under følgende lisens - MGA/B2C/178/2009. Les mer om MGA ved www.mga.org.mt. Gambling kan være avhengighetsskapende, vennligst spill ansvarlig. www.hjelpelinjen.no, www.spillavhengighet.no og www.blakors.no er uavhengige organisasjoner som tilbyr profesjonell hjelp.

Laster..